fredag 10 oktober 2008

Jakt är vidrigt = sant!

Nu när hösten är här så börjar det smälla i skogarna och många djur får sätta livet till.

SANNINGEN OM JAKTEN!
Varje år mördas hundratals milioner djur på det mest omänskliga sätt, dödade av jägare världen över under förnedrande och plågsamma omständigheter.

Det finns jägare som är efter päls och andra troféer, men också bara för lusten att härska,
dominera och slutligen döda!

Det är dessa männsikor som kallar sig "jägare" elelr "viltvårdare" som annorstädes skulle vara kvinnomishandlare, våldtäcktsmän, psykopater och massmördare, men då vi inte tillåter detta beteende mot människor så försöker de finna sin perversa tillfredställelse med att utöva våld mot dem än mindre kan försvara sig,
dvs de vilda djuren i skogen!

Det finns nästan ingen lagstiftning som skyddar de vilda djuren, mestadels tack vare jägarnas lobbygrupper och influenser i högre politiska kretsar och dessa mördare sitter som poliser och sitter som domare i rättsväsendet som ska skydda en påhittad fasad som de kallar demokarati och rättstat.
Därför får djuren lida för detta fåtals självutnämnda "privelegier."
Att MÖRDA! och skända de mördade djurens kroppar genom att göra troféer av dem.

För att använda vardagssvenska: Situationen är fullständigt åt Helvete!

Dessa människor är bara inte sjuka; de är också farliga för omvärlden och främst för de vilda djuren.
Deras vansinnesdåd måste stoppas!

I länder i Afrika (elefanter och noshörningar) och i Indien (tigrar) och i Kina (jättepandor) där dessa djur lever så har man "Parkrangers" dvs militärer som har till uppgift att försvara djuren mot jägare.
Jag anser att vi också skulle ha Parkrangers i Sverige som skyddar våra nordiska rovdjur som exempelvis rävar, vargar, björnar, lodjur, järvar, rovfåglar etc. mot jägare. Att man bekämpar jägarna med militärt våld när
det är nödvändigt.

Det pågår ett krig/folkmord ute i skogen varje höst som kallas "jakt" där även rödlistade och fredade rovdjur som vargar blir skjutna och polisen ser mellan fingrarna och det är ofta som poliser är jägare på sin fritid och skulle inte ange en jägare fast de vet att han skjutit varg. Detta är korrumption och moraliskt föruttnelse av den poliskår som ska skydda den sk demokratin, vilken kår som Svenska staten har tillsatt.

Jag vill uppmana alla djurvänner som läser detta att skriva insändare till lokala och större dagstidningar och lyfta fram jaktens omoralsika och grymma verklighet!Det finns en webbsida som heter Furries Against Hunting och som drivs av några Furries i Tyskland , genom att länka till sidan så visar man att man inte accepterar förljugenheten om viltvård och verklighetens mord som sker varje år i skogar, i djungler och på savannen runt om i vår värld.
Stöd FAH.

Inga kommentarer: